Якісні сендвіч панелі від перевіреного виробника

0

Продукція компанії Модуль вже п’ятнадцять років задовольняє потреби сучасних будівельних майданчиків та досить успішно. Сучасний будівельний матеріал, такий як сендвіч панелі пінопласт мають дуже гарні властивості як відносно практичності, так і естетичності. Ознайомившись з реалізованими проектами, замовники залишаються задоволеними й стають постійними клієнтами. До складу реалізованих проектів відносяться об’єкти торгівлі, промислового, цивільного напрямку, різнопланових павільонів.

Послуги компанії Модуль можуть повністю задовольнити потреби найвимогливішого замовника. Тут завжди підуть на зустріч всім забаганкам клієнтів і перш ніж виконають замовлення, узгодять кожний момент.

Що входить до складу послуг компанії Модуль?

Перспективна компанія на ринку будівництва виконує великий об’єм робіт, до с кладу яких входять:

— створення проектів;

— виробництво сендвіч панелей;

— монтаж;

— здача об’єкту замовнику.

База клієнтів компанії поширюється з кожним днем все більше і швидше. На це впливає також й припустима цінова політика. А завдяки індивідуальному підходу, результат вражає ще більше.

Ціна на послуги також залежить від якості продукції, що випускається й вона не завищена. Якість матеріалів підтверджена сертифікатами, з якими можна ознайомитися на сторінках сайту компанії. Ціна на товар значно нижча ніж у конкурентів, тому що будівельні матеріали відпускаються з конвеєру й виготовляються представниками компанії Модуль. Тут немає посередників, тому й немає зайвих закруток на утримання, й оплати зарплатні посередникам.

Технологія проведення робіт виготовлення сендвіч панелей з пінопластом

Перш ніж виготовити замовлення, спеціалісти компанії:

— розробляють проект;

— аналізують його;

— розробляють календарний графік;

— виготовляють панелі;

— поставка сендвіч панелей з комплектуючими на об’єкт;

— підбирається бригада й виконує роботу.

Щодо транспортування сендвіч панелей, то в даному випадку використовується спеціалізована техніка. Поставка будівельних матеріалів на будівельний майданчик виконується оперативно, неможна зривати календарний графік. Виробництво компанії розташовано у Львові, тому відправка в сусідні регіони сендвіч панелей вкрай необхідна з використанням виключно спецтехніки, та в горизонтальному положенні. Розвантажувальні роботи обов’язково виконувати за допомогою кранів. Зберігання сендвіч панелей потрібно влаштувати в сухому складі, бо зайва волога може їм дуже нашкодити.

Компанія Модуль найкраща в Україні. Саме тому, українці мають змогу відбудовувати якісні будинки та приміщення. За останній час сендвіч панелі найпопулярнішій матеріал, який задовольняє потреби кожного замовника не тільки ціною, але й якістю.