Ціна створення інтернет-магазину під ключ

0

Послуги зі створення та просування сайту можуть мати абсолютно різну вартість. Ви можете знайти як екстремально дешеві пропозиції від фрілансерів, так і дорогі елітні послуги від топових агентств.

Ми пропонуємо середню вартість послуг і щиро вважаємо це найкращим рішенням. У Таємниця seo ви не переплачуєте за бренд, і в той же час над вашим проектом ведеться професійна командна робота. У нас ви не витрачаєте гроші, а вкладаєте в результат.

Процес створення інтернет-магазину багатогранний. Основне завдання грамотної розробки це перетворити 90% відвідувачів в реальних покупців. Перед тим як замовити інтернет-магазин, необхідно знати, що веб маркети розроблені професіоналами здатні підвищити рівень покупок серед користувачів. Основне завдання полягає в створення зрозумілого і зручного інтерфейсу, а також приємного дизайну.

У нашій компанії працюють першокласні фахівці з досвідом в області реалізації конкурентоспроможних онлайн магазинів. Послуга доступна в разі створення магазину з нуля або ребрендингу існуючого. Дизайн і функціональність майданчики прямим чином впливають на успіх бізнесу в мережі. Наша компанія допоможе розробити інтернет магазин у Львові. Для онлайн комерції немає перешкод, цільова аудиторія може бути будь-хто. Наші переваги:

Індивідуальний підхід;

Фахівці з високим рівнем професіоналізму та досвідом;

Попередня консультація та обговорення всіх деталей;

Прозорий контроль на будь-якому етапі виконання;

Оптимальне вигідну пропозицію з точки зору ціни і якості.

Процес розробки майданчики заснований на комплекс дій, які повинні забезпечити хороший функціонал і високу юзабіліті. Серед основних завдань, які потрібно здійснити в обов’язковому порядку, значаться:

Зручний каталог товарів з необхідними фільтрами для зручності пошуку;

Вчинення покупки в один клік;

Формування аналітики і звітів по всім відвідинам і досконалим покупкам;

Визначення доменного імені та хостинг провайдера;

Модуль оптимізації сайту для пошукових систем;

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс;

Впровадження платіжних систем;

Вбудовані модулі для розширеного функціоналу.

Розробка продає інтернет-магазину — це складна комплексна робота. Сьогодні не можна абияк вивантажити каталог товарів в інтернет і сподіватися на швидкі продажу. Потрібно сформувати довірчі відносини з клієнтами, заручитися їх підтримкою та рекомендаціями. Тільки тоді інтернет-магазин буде жити, продавати і розвиватися. В іншому випадку проект загнеться в перші місяці роботи.

Наші фахівці мають великий досвід створення продають майданчиків в мережі і допоможуть розробити привабливий і зручний ресурс, де люди будуть робити покупки.

Конкуренція серед інтернет-магазинів досить велика. Тут велику роль відіграє ніша, в якій ви працюєте, якість товарів або послуг, зручність оплати і доставки. Необхідно врахувати всі особливості і конкурентне середовище вашого бізнесу, щоб зробити все правильно.

Якщо ви хочете отримати гарантований результат в мінімальні терміни — довірте створення магазину Таємниця seo. Також ми можемо запропонувати створення лендінгпейдж, корпоративного сайту або веб-порталу під ключ. Вам потрібно лише вибрати відповідний тип ресурсу, а ми зробимо всю роботу.

Створення інтернет-магазину з нуля або ребрендинг існуючого

Віддати розробку проекту фахівцям і відразу зробити хороший інтернет-магазин — ідеальне рішення, яке швидко окупиться при дуже скромних вкладеннях. Але так буває не завжди. До нас часто звертаються клієнти, у яких сайт з товарами вже є, але він нічого не робить.

Не варто переживати, якщо у вас вже є не дуже вдалий досвід і непрацюючий інтернет-ресурс. Ми навчимо його працювати і продавати!

Що ми робимо:

проводимо аналіз і розробляємо стратегію просування;

розробляємо продає контент;

працюємо з юзабіліті;

запускаємо рекламу;

аналізуємо результат і вносимо корективи.

Цей алгоритм працює і при створенні інтернет-магазину з нуля, і при переробці існуючого ресурсу. Над кожним проектом працює команда фахівців, що скорочує терміни розробки і дозволяє швидше досягти результату, на який ви націлені.

Ми допоможемо розробити інтернет-магазин у Львові і будь-якій точці світу. Ваш бізнес може приносити більше доходу завдяки грамотному виконанню майданчики для продажу. Не втрачайте час — почніть багато заробляти вже сьогодні.