Як замовити диван в Одесі?

0

Чим просто диван відрізняється від дивана-кушетки

Ваші вкладення в правильну меблі, в освітлення, а також оформлення вікон шторами може мати велике значення для того, щоб ваш будинок або квартира були затишними і комфортними. Експерти витрачають сотні годин на дослідження і тестування всього, від диванів до килимків, в пошуках зручних, якісних, привабливих, доступних за ціною виробів, які пропонують велику цінність і продуктивність. Правильний вибір для вас буде залежати від того, скільки у вас місця в кімнаті, чи увійде у вас кутовий диван, пропозиції дивіться на сайті https://delavega.ua/dyvany-odesa.

Вирішіть, який тип дивана ви хочете купити

Дивани для вітальні бувають різних форм і розмірів. Далі вирішите, скільки чоловік за один раз повинно поміститися на вашому дивані, і чи плануєте ви використовувати диван для сну або розміщення гостей на ніч (гостьовий). Ось чотири типи, які ви зазвичай знайдете:

  1. Стандартний диван / кушетка: на ньому зручно розміститься від трьох до чотирьох осіб;
  2. Loveseat: схожий на диван, але призначений для двох чоловік;
  3. Секційний: великий модульний диван, що складається з двох або більше частин, розташованих в L- або U-подібної конфігурації. Розміри секційних квартир приблизно такого ж розміру, як у стандартного дивана, але великі розміри можуть вмістити п'ять і більше осіб;
  4. Диван-ліжко / кушетка: диван-ліжко трансформується в плоску, пропонуючи комфортну поверхню для відпочинку. Кушетка — це, по суті, диван з більшою глибиною, призначений для зручного розтягування по всій довжині.

Хоча дизайнер може ображатися, якщо ви називаєте його диван диваном, в повсякденному використанні немає ніякої різниці. Обидва описують м'який предмет меблів зі спинкою, призначеної для розміщення на ньому більше однієї людини.

Але формальне відмінність існує. Слово «кушетка» походить від французького слова «кушетка» — предмет меблів без зброї і призначений для лежання, в той час як «диван» походить від «суфах», арабського слова для лавки, покритої подушками і тканиною.

«Диван» завжди мав на увазі більш формальне розташування сидінь для розваги гостей (а індустрія дизайну / роздрібної торгівлі за краще цей термін), а «диван» означає розслаблений комфорт сидіння, призначений для привітання всіх і кожного. Простіше кажучи, уявіть собі диван для друзів і диван для ваших шановних гостей.

Незалежно від того, наскільки добре зроблений диван, ви не будете задоволені ним, якщо вам не сподобається і то, як він виглядає. Звузьте пошук до стилів, які вам подобаються, і це доповнить обстановку вашого будинку. Нижче наведені вісім найбільш поширених стилів, що продаються сьогодні.