Оренда копіювальної техніки. Офісна техніка: переваги оренди

0

Переваги оренди офісної техніки

Аутсорсинг друку, тобто оренда офісної техніки (принтерів і МФУ) — це поширене вже не тільки за кордоном явище в бізнесі. У порівнянні з покупкою нового обладнання оренда друкарської техніки має ряд переваг і для клієнта, і для орендодавця. Договір оренди (або покопійного обслуговування) має на увазі під собою оплату тільки надрукованих сторінок. Таким чином клієнт отримує можливість працювати на будь-який, потрібної йому машині, без початкових витрат і ризиків неокупаемости, а так само абсолютно забуває про таких турботах, як ремонт, заправка і покупка витратних матеріалів. Орендодавець в свою чергу отримує постійного надійного партнера по бізнесу, а так само можливість якісно і ефективно підтримувати працездатність апарату в зручний для цього час і вибирати оптимальні витратні матеріали. Розберемо докладніше всі плюси оренди. Щоб замовити офісні оргтехніку в оренду вам варто лише перейти на сайт.

Оренда копіювальної техніки. Офісна техніка: переваги оренди

Відсутність початкових витрат

 
Особливо актуально це для компаній і індивідуальних підприємців, які бажають надавати послуги з копіювання документів і печатки з цифрових носіїв, або вже займаються цим, але бажаючих розширити існуючі потужності. Ясна річ, що покупка нової техніки пов\’язана для Вас з реальними ризиками. Чи отримає розвиток даний напрямок бізнесу? Чи багато буде клієнтів? Причому якщо клієнтів буде набагато більше, ніж Ви планували, є ризик перевантажити і вивести з ладу куплену техніку; не кажучи вже про ситуацію, коли клієнтів буде менше, ніж Ви розраховували, і кошти, витрачені на покупку дорогого обладнання, виявляться витраченими даремно. Про все це можна забути, взявши МФУ в оренду. Просто тому що Ви нічого не купуєте: не купуєте сам апарат, не купуєте картриджі або тонер, ніколи не витрачаєтеся на ремонт. На свої кошти Ви купуєте тільки папір і починайте створення, оплачуючи за підсумками місяця тільки фактично зроблені відбитки. Вартість МФУ формату А3 коливається від декількох десятків до сотень тисяч рублів *, а в разі підписання договору оренди на мінімальний термін найбільше, ніж Ви ризикуєте — це оплатити встановлений щомісячний мінімум друку.

Економія на сервісі і гарантія якості

При укладанні договору оренди техніки обслуговування, ремонт та витратні матеріали орендодавець забезпечує за свій рахунок. Вартість обслуговування вже входить у вартість відбитка. Всі роботи виконуються вчасно, виключаючи простої в роботі. Разом з апаратом в користування поставляється комплект витратних матеріалів. Наприклад, якщо це лазерний принтер, один заправлений картридж перебуває всередині, другий — запасний — поставляється додатково (якщо в оренду встановлено пристрій, що використовує тубу з тонером, додатково поставляється тонер). Таким чином коли закінчується картридж, Ви змінюєте його на повний і дзвоніть нам. Майстер привезе ще один запасний, а порожній забере на заправку. Працездатність принтера / МФУ буде контролюватися приїжджають фахівцем, що здійснює заміну деталей у міру зносу. Тому ймовірність раптового виходу з ладу техніки прагне до нуля. Якщо ж все-таки трапляється поломка, вона усувається в найкоротший термін, а в разі тривалого ремонту апарат на час замінять на аналогічний за функціоналом. Будь-які простої в роботі однаково невигідні і Вам, і орендодавцю. А ось в якісному професійному догляді за технікою зацікавлені обидві сторони.
 

Оренда копіювальної техніки. Офісна техніка: переваги оренди

Гнучке управління парком техніки

У разі оренди Ви можете не тільки розширювати свій парк техніки, але і без праці змінювати одні апарати на інші в міру зміни Ваших запитів. В даний час функції, які виконує офісна техніка, постійно зростають і змінюються. Наприклад, раніше документи відправлялися переважно по факсу, тепер можна відіслати копію документа прямо з лазерного МФУ по електронній пошті. У вас є унікальна можливість йти в ногу з часом і оновлювати техніку в міру необхідності. Зміна операційної системи на комп\’ютері не спричинить за собою велику закупівлю потрібної техніки. Оренда вирішує цілий ряд подібних проблем. Скористайтеся цим і ми впевнені, що Ви не пошкодуєте. Є так само можливість укласти договір на покопійное обслуговування вже наявної у Вас техніки.