Якісна установка АСКОЕ

0

В даний час в кожному місті можна знайти великі підприємства. Незалежно від того, яку продукцію вони виробляють, кожне з них споживає електричну енергію. Комусь досить малої кількості, а хтось споживає набагато більше, все залежить від розміру підприємства і структури організації. Найчастіше в таких компаніях встановлено багато лічильників старого зразка, і один із співробітників постійно знімає показання з даних пристроїв. Якщо ви впровадите систему АСКОЕ, то дану процедуру вдасться автоматизувати.

Під даним терміном мається на увазі автоматизована система обліку електроенергії, яка може працювати як на великих, так і на невеликих станціях. Найчастіше вона має складну ієрархію, тому для її розміщення може знадобитися ділянка великої площі. Головним завданням системи є збір даних з лічильників, які враховують витрату електроенергії. АСКОЕ надає дані в зручному і зрозумілому вигляді, що дозволяє людині проаналізувати і запланувати витрати енергоресурсів на майбутній період. Система отримує показання з пристроїв дистанційно, що звільняє співробітників від зайвої роботи.

АСКОЕ складається з наступних деталей:

  • приладів для вимірювання, сюди входять трансформатори, лічильники і т. д.,
  • середовища передачі даних,
  • програмне забезпечення.

Для чого потрібна АСОЕ?

Впровадження подібних систем дозволяє підприємцю і співробітникам компанії вирішити відразу кілька важливих завдань. За допомогою АСТОЕ здійснюється контроль за функціонуванням всієї структури, що допомагає забезпечити надійну і стабільну роботу кожного елемента. У разі виникнення будь-яких неполадок, ви зможете одразу їх усунути. Система спрощує збір і зберігання даних, а також виключає можливість розкрадання енергоресурсів.

Якщо ви хочете замовити монтаж або метрологічну повірку АСКОЕ, то Вам слід звернутися до надійного підрядника, який має великий досвід в даній сфері, наприклад до https://Energyline.com.ua/uk/askue-2/.

Де замовити АСТОЕ?

Компанія «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН» пропонує своїм клієнтам встановити систему контролю електроенергії за доступними цінами. Фахівці фірми мають великий досвід і високий рівень професіоналізму, тому зможуть встановити АСТОЕ навіть на великих підприємствах. Підприємцям слід впроваджувати у виробничий процес сучасні технології, адже з їх допомогою вони зможуть істотно скоротити витрати своєї організації.