Найкращий дитячий одяг за ціною та якістю від «Речі для малечі»

0

Необхідна придане для новонародженого

Кожна мама бажає найкраще для свого малюка. Вагітні жінки обожнюють ходити по магазинах і купувати красиві речі та іграшки, але багато хто з них виявляються непотрібними. Як зробити правильний вибір?

Вагітність — це найщасливіший час в житті молодої жінки. Але воно так швидко закінчується, дев’ять місяців пролітають немов дев’ять днів. Вже скоро малюк з’явиться на світ, можна і потрібно купити заздалегідь багато речей. Але які? Як не купити зайве, щоб потім не шкодувати?

Одяг для вашого крихти

Якісна і гарний одяг, звичайно, повинна бути в гардеробі дитини. Економити на цьому не можна. Якщо ви купите дешеві речі, які не пройшли контроль якості, у малюка може початися алергія, з’являться висипання на шкірі. Ви можете попросити у продавців документи, які підтверджують те, що одяг виконана з натуральних матеріалів. Зверніть увагу на шви. Для новонароджених краще буде, якщо шви будуть зроблені назовні. Перевагу віддавайте речам, які легко знімати або одягати. Це так звані боді і «чоловічки». Вони на кнопочках, в них зручно змінювати памперс. Найкращий дитячий одяг за ціною та якістю від «Речі для малечі» https://www.rechi-dlya-malechi.com.ua/.

До речі, сьогодні не тільки чоловічий одяг або жіноча можуть бути стильними. Для немовлят випускають колекції навіть імениті дизайнери. Так що з перших днів ваш малюк може стати модником.

Корисні аксесуари

По-перше, вам потрібні підгузники. Давно доведено, що і хлопчики і дівчатка відчувають себе в них дуже комфортно. Ви ж не хочете, щоб вся ваша жіноча одяг постраждала від «маленьких справ» вашого малюка. Тільки уявіть — ви взяли малюка на ручки, він в марлевому підгузку, і тут же ваша блузка виявилася вологою. Якісні багаторазові підгузки допоможуть не тільки врятувати диван і ваш гардероб від калюж, а й дати вам спокійно поспати. Вночі не доведеться міняти всю постільну білизну в ліжечку крихти.
Крім підгузників придбайте крем від попрілостей, спеціальне масло і присипку для ніжної попки. Все це може знадобитися у перші дні народження малюка. Маслом ви будете протирати складочки на ніжній шкірі, кремом обтирати попку малюка після зміни підгузників, а присипка знадобиться коли виникне роздратування. І не забудьте про манікюрний набір для маленького чоловічка — нігті йому потрібно буде стригти раз в 3-4 дня.

Чи потрібні іграшки?

Перший місяць малюк майже нічим не цікавиться, але це не означає, що вам нічого не потрібно. Купіть мобіль, повісьте його над ліжечком. У хвилини неспання включайте іграшку. Приємна мелодія буде розвивати слух немовляти, що рухаються звірятка привернуть увагу, допоможуть навчитися фокусувати погляд.

Перший час може бути дуже корисно спеціальне крісло. Якщо воно має функцію вібрації або закачує режим, малюк навіть буде засипати в ньому без вашої допомоги.