Юридичний супровід угод з нерухомістю

0

НАДАННЯ ПРАВОВИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ

Якщо ви плануєте провести операцію з нерухомим об\’єктом, оптимальним рішенням буде звернутися за допомогою до юриста. Чому варто скористатися саме юридичною допомогою «Забудови в деталях» тут https://www.building-details.kiev.ua/soprovojdenie-sdelok, а не сприянням агента з нерухомості? Останні упускають багато моментів при роботі, їх основне завдання — швидше закрити операцію. Юрист не діє у власних інтересах — він проведе всю необхідну роботу для надання допомоги саме вам.

Юридичний супровід угод з нерухомістю

ЗБІР І ОФОРМЛЕННЯ НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ

На початковому етапі буде потрібно підготувати документацію для продажу квартири, або проаналізувати юридичну чистоту об\’єкта. Це необхідно для того, щоб в процесі не виникло будь-яких проблем і ризиків, щоб були враховані права всіх зацікавлених громадян. Після цього правозахисники починають готувати всю необхідну документацію по проведеної операції. Договір купівлі-продажу, акт приймання, документація для переказу грошових коштів — все повинно бути в ідеальному порядку.

Юридичний супровід угод з нерухомістю

ДОПОМОГА ПРИ СУДОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ

Необхідність звернення до суду при проведенні операцій з нерухомістю виникає не так часто. Найбільш поширені ситуації — шахрайство з об\’єктами нерухомого майна або ігнорування інтересів будь-яких осіб, наприклад, спадкоємців або неповнолітніх дітей. У цьому випадку буде потрібно ініціювати судове провадження. Зробити це самостійно не так просто — ось чому ми радимо звернутися за допомогою до досвідченого правозахисника. Співпраця з нашим бюро істотно підвищить ваші шанси в суді — наші фахівці виграють більше 95% процесів у напрямку.