Які бувають рюкзаки Dakine

0

Вибрати шкільний рюкзак завдання зовсім не просте. А час зазвичай летить непомітно швидко, і ось настає момент, коли дитина вже підріс і його потрібно збирати в школу. У батьків з\’являється відразу безліч турбот: купити зошити, альбоми, ручки і олівці, підібрати шкільну та спортивну форми і багато іншого.

У цей список ще входить вибір шкільного рюкзака для першокласника. Ранець — це самий особливий предмет для майбутнього учня. Адже сучасним дітям доводиться носити кожен день на своїх тендітних плечах близько двох-трьох кілограмів шкільного приладдя. Рекомендуємо вам замовляти надійні і яскраві рюкзаки Dakine https://extremstyle.ua/ru/catalog/ryukzaki/filters:brands=dakine-3.

Для того, щоб школяреві було зручно і не зіпсувалася постава, батьки повинні потурбуватися про практичність, зручність і функціональність при виборі шкільного рюкзака.

Шкільний ранець повинен бути саме рюкзаком, щоб його можна було носити на спині з ременями на два плеча, а не на одне. Вибирати бажано рюкзак з ортопедичною ущільненої спинкою. Така щільна, але гнучка спинка дозволяє уникнути ризику викривлення хребта.

Які бувають рюкзаки Dakine

Які бувають рюкзаки Dakine

Ніколи не беріть рюкзак на виріст і обов\’язково приміряйте його дитині. Налаштуйте ремені і переконайтеся, що малюк почуває себе комфортно і зручно. В робочому стані верхній відділ рюкзака повинен бути нижче плечей, а нижній діставати до талії. Плечові ремені повинні бути щільними, широкими і не врізатися в плечі дитини.

Шкільний рюкзак повинен мати зручну коротку ручку і петлю, для того щоб його вішати на гачок парти. Бажано, щоб ранець був з легкого матеріалу поліестеру з водовідштовхувальним ефектом. Такий матеріал добре переться і дозволить зберегти начинку рюкзака сухим в будь-яку погоду.

Вага шкільного рюкзака не повинен перевищувати більше 800 грам, а в завантаженому стані більше трьох кілограм. Велике значення має для практичності і функціональності його також хороша фурнітура. Майбутньому школяреві в перебігу дня доведеться багато разів розстібати і застібати свій ранець, тому при покупці візьміть дитину з собою, і нехай він сам спробує відкривати і закривати рюкзак.

Які бувають рюкзаки Dakine

Щоб уникнути забруднення дна бажано, щоб були в наявності пластикові ніжки. Крім головних внутрішніх відділів для зошитів і книжок обов\’язкова наявність додаткових зовнішніх і внутрішніх кишень для різних дрібниць або пляшки води, наприклад. Обов\’язково дозвольте вашій дитині взяти участь у виборі рюкзака, так як його зовнішній вигляд повинен подобатися вашому першокласнику. І нехай він вибере ранець з дитячим малюнком або своїм улюбленим героєм з мультфільму.

Зараз на ринку з\’явилося дуже багато рюкзаків для школи — тверді (каркасні) і м\’які. Який з них краще вибрати? Каркасні рюкзаки більш стійкі, у них часто один великий відділ і застібка-карабін, яка нелегко відкривається. Їх вага в основному перевищує 800 грам, що не дуже зручно для першокласника.

А ось в безкаркасних, але ортопедичних шкільних рюкзаках легка вага і зручна застібка. Тому вибирати шкільний рюкзак все ж потрібно з вашим малюком, так як тільки при надяганні можна дізнатися, який тип підійде саме вашому малюкові, і з якою застібкою він краще впорається.