Як вибрати зброю для страйкболу?

0

Правильний привід у страйкболі – це основа перемог як гравця, так команди. Від приводу залежить комфортність у грі, скорострільність, зручність обслуговування. Для різних типів страйкболістів підходить свій привід. Замовити тактичні підсумки та зброю для страйкбола ви можете замовити в магазині Warkit https://warkit.com.ua/airsoft.

Якщо грати збирається новачок, підійдуть одні моделі. Якщо досвідчений гравець – інші. Якщо фахівець, то треті. Існує маса параметрів, якими вибирається страйкбольна зброя. Про це й поговоримо.

На що звертати увагу

Страйкбол (airsoft) – це стратегічна гра із озброєнням, яке повністю копіює реальну бойову зброю. Пневматиці у грі відводиться ключова роль. Тому, коли перед початківцем страйкболістом виникає вибір, яке купити озброєння, гравець губиться.

У виборі моделі слід звертати увагу на:

  • Завдання приводу;
  • довжину, вагу, єдину ергономіку моделі;
  • матеріал;
  • принцип роботи;
  • тюнінгопридатність.

Для новачків не завжди підходять професійні дорогі моделі із десятками функцій. Часто їм вистачить звичайного пістолета та автомата. Для професіоналів часто не вистачає дальності стрілянини: їм важливі інші функції. Розберемося за кожним моментом.

Ціль

Вибір приводу для страйкболу залежить від мети гравця. Точніше, яку тактику страйкболіст застосовуватиме на полі болю. Якщо атакувати, краще дивитися штурмові гвинтівки. Моделі мають високу скорострільність, стріляють чергами, одиночними пострілами.

Якщо страйкболіст грає снайпером, підійдуть снайперські гвинтівки. Відрізняються дальністю стрілянини, вражають супротивників на дальній відстані. Підходять для атаки, прикриття флангів, захисту.

Якщо страйкболіст шукає привід для ближнього бою, краще розглядати пістолети. Вони мобільні, мало важать, швидкі у дії. Підходять для захисту атаки.

Перший етап – роль команді. Якщо з цим складно, то автомат – універсальний варіант.

Ергономіка

Коли визначили мету з участю у команді, приступайте до вибору озброєння. Приділіть увагу ергономіці. Зброя повинна зручно лежати в руці, бути для гравця не надто великою, важкою, довгою, неповороткою, масивною. Якщо розглядається автомат, то модель повинна добре спиратися на плече. Гравцю має бути зручно його піднімати, носити, стріляти.

Хороший варіант телескопічні приклади. Вони регулюються – можна налаштувати автомат під себе, свою статуру. Є варіації зі складним прикладом. Подивіться, чи зручно вам постійно складати/розкладати приклад. Такий клас підходить для тих гравців, хто постійно перебуває в русі. Приклад можна скласти та швидко перебігти місцевість. Пам'ятайте, що розкладання прикладу супроводжується клацанням, яке може привернути увагу супротивника.

Оцініть вагу. Зброя не повинна бути надто важкою, інакше гравець швидко втомиться на полі. Приводи до 2,5 кг легені, тому з ними комфортно грати у тривалому бою. Більше 3,5 кг вважаються важкими, особливо для новачків. На вагу впливає матеріал, з якого виготовлена ​​модель.