Штори в спальню

0

Вибираючи штори в спальню, потрібно враховувати специфіку цього приміщення. Тут людина відпочиває від важкого робочого дня, тому ця кімната повинна сприяти заспокоєнню і розслабленню. Важливо не тільки правильно підібрати підходящу обробку і меблі, але і використовувати додаткові аксесуари і предмети інтер’єру. До них відноситься і штора, дизайн якої потрібно правильно підібрати. Вимоги до цього приміщення пред’являються досить високі, тому важливо подумати, як вибрати штори в спальню. А якщо вам потрібні штори, переходите на сайт https://provenceshop.com.ua/shtory/shtory-v-zal-i-gostinuju/.

Види фіранок для спальні

Сьогодні багато виробників пропонують велику різноманітність таких виробів. Вони розрізняються не тільки дизайном, кольором і фактурою, але і конструктивними особливостями. Важливо розглянути всі види штор для спальні. Вони діляться на: французькі, австрійські, лондонські, японські, рулонні і римські. Кожна різновид має свої особливості і підходить для окремого дизайну. Можна підібрати варіант оформлення тільки на одну сторону кімнати або повністю закрити всі вікна.

Французька штора здатна надати кімнаті класичну витонченість. Вона виділяється великої драпіруванням, об’ємним дизайном і великою кількістю складок. Це досить щільні штори для спальні. Вони можуть бути зроблені з атласу, органзи або тафти. Це відносно дорогий і солідний вигляд обробки вікон.

Австрійська штора зроблена з великою кількістю горизонтальних складок. Вона до певної міри схожа на французькі вироби, але має середню довжину. Такий різновид фіранок може додати кімнаті більше пишний і багатий вигляд. Вони виготовляються переважно на основі вовни або бавовни. Таке оформлення штор для спальні стане не тільки окрасою приміщення, а й сприятиме приємному сну.

Лондонська штора зроблена з механізмом регулювання її довжини. У піднятому стані можна побачити декоративну складку, поєднану з боків з декоративними бантиками. На самій тканині обов’язково повинні бути вертикальні стрічки. Така модель штори для спальні привносить в приміщення романтичність і легкість. Вони можуть бути виконані в будь-якому кольорі. Їх колір може бути не однаковим, а різним.

Японські фіранки в спальню є композитні панелі, які можна розсовувати. Вони добре підійдуть для просторих приміщень, в яких вікна розташовані по всій площі. Варіант на одну сторону тут не підійде, тому що закриватися повинні всі вікна. Такий дизайн відмінно підходить для кімнат, в яких оформлення акцентовано на мінімалізмі.