Пральні порошки з Європи

0

Кондиціонер-ополіскувач Sonett

Область застосування: для кольорових тканин, вовни та шовку. Він допомагає змити залишки прального засобу та нейтралізує воду після полоскання (важливо для людей, схильних до алергії). Його властивості дозволяють освіжити колір, вирівняти волокна та пом'якшити тканини. Ви можете замовити пральні порошки з Європи в магазині «Чиста Хата».

Склад продукту:

  • лимонна кислота 15-30%
  • рослинний спирт (етанол)
  • вода

Походження та властивості інгредієнтів:

  1. Лимонна кислота, яка використовується в цьому продукті, є харчовою і має чудову здатність до біологічного розкладання. Сировиною для отримання лимонної кислоти є біопродукти виробництва цукру, такі як меляса. Миючі засоби здебільшого лужні, і при кислотному полосканні луг нейтралізується, середовище стає нейтральним, що особливо важливо для людей, схильних до алергії.
  2. Відмінна здатність лимонної кислоти – це пом'якшення води при більш низькій температурі та її здатність згладжувати волокна, повторно надавати яскравість вицвілим кольорам, що дозволяє застосовувати лимонну кислоту як ополіскувач для виробів із вовни та шовку.

Кондиціонер Attitude Citrus Zest

Гіпоалергенна екологічна біорозкладна рідина для прання. Має антистатичний ефект, полегшує прасування білизни і робить його приємно м'яким. Розроблено для всіх видів натуральних та синтетичних тканин. Придатний для будь-яких температур прання. Однаково ефективно для кольорової та білої білизни. Не містить ензими, гіпоалергенно. 100% біорозкладний продукт на основі рослинної сировини (OECD 301). Не містить тваринних жирів. Містить натуральні ефірні олії.

Склад: вода, неіонні ПАР, цитрат натрію (консервант), гліконат натрію (стабілізатор), ефірні олії іланг ілангу та мандарину.

Особливості:

  1. Сертифіковано за стандартом EcoLogo, програмою охорони навколишнього середовища Канади;
  2. CO2 нейтральний: не надає згубного впливу на зміну клімату;
  3. На природній основі із природної сировини/ натуральний/підлягає біологічному розкладу;
  4. Без хлору, SLS, окису етилену та 1,4-діоксану;
  5. Без шкідливих барвників та ароматизаторів, продуктів нафтопереробки;
  6. Натуральні ефірні олії;
  7. Не токсичний (перераховані інгредієнти не позначені у списку IARC під категорією 1, 2A або 2B);
  8. Чи не тестується на тварин і не містить їх складових частин (продукт Vegan).

Як підсумок

Не поспішайте відмовлятися від кондиціонерів та ополіскувачів як таких. При пранні та прибиранні важливо пам'ятати: той факт, що випрана білизна має пахнути — це відмінний маркетинговий та рекламний хід, який не повинен засліпити вашу пильність. Вибирайте безпечну та екологічну побутову хімію.