Шиномонтаж VIANOR EXPRESS. Сезонна зміна покришок

0

При купівлі всесезонної гуми вам не доведеться двічі на рік відвідувати шиномонтаж, шукати місце для зберігання другого комплекту покришок і т.д. Вони ідеально підходять для їзди розчищеними від «каші» та ожеледицями вулицями Києва та інших великих міст. У літній сезон вони дозволяють автомобілі добре розганятися і не шумлять при терті про асфальт. Замовити за гарною ціною літні шини можна тут https://shinaremont.kiev.ua/uk/.

При виборі всесезонної гуми зверніть увагу на рекомендації автовиробника щодо ширини та висоти протектора, посадкового діаметра шин. Зазвичай інформація вказується в табличці на дверях водія або лючці бензобака, а також в інструкції.

Ціни на покришки залежать від складу гумової суміші, конструктивних особливостей та позиціонування бренду на ринку. У нашому інтернет-магазині представлені моделі преміального сегмента Hankook, Michelin, Bridgestone, Yokohama. Бажаєте купити недорогі шини — зверніть увагу на асортименти Tigar, Dayton, Kingstar, GT Radial, Kormoran, Riken, Sumitomo, Viking.

Протектор з ассиметричним малюнком

Автодиски діляться на три основні категорії: легкосплавні литі, штамповані та ковані. У першу групу входять моделі з необмеженою різноманітністю варіантів дизайну. Вони легкі та міцні, забезпечують ефективне охолодження коліс та гальм за рахунок вільного обдування. Штамповані диски надійні та ремонтопридатні, але досить важкі. Ковані відносяться до найвищого цінового сегменту. При цьому в них поєднується максимальна міцність та легковагість, практичність та різноманітність дизайнерських рішень.

При виборі виробів враховуються:

  • посадковий діаметр (не радіус) у дюймах;
  • розмір та форма отворів під болти, а також їх кількість;
  • ширина виробу у дюймах;
  • величина вильоту;
  • діаметр ступичного отвору у дюймах.

У каталозі інтернет-магазину представлені оригінали для автомобілів марок BMW, Chevrolet, Ford, Hyundai, Infiniti, Lada Land Rover, Subaru, Toyota, Volvo, Volkswagen. Також можна купити якісні аналоги фірмових колісних дисків. Всі моделі в наявності на складі — ми зберемо замовлення в короткий термін і відправимо на вашу адресу.