Як виготовляються дорожні знаки?

0

Виробництво дорожніх знаків – процес не такий простий, як здається. Це робота зі спеціальним обладнанням та з матеріалами, до яких висунуто суворі вимоги.

Технологія виготовлення

Сучасні технології мають на увазі 3 основні етапи виробництва дорожніх знаків:

  1. Для виготовлення знаків беруть металеву основу, товщина якої дорівнює 0,8-1 мм. Матеріалом служить оцинкований метал, завдяки якому дорожні знаки набувають антикорозійної міцності. Вирізують форму знака: трикутник, квадрат, коло. Виконують відбирання виробу.
  2. На лицьову поверхню виробу наклеюють спеціальну плівку, в основі якої лежить світловідбивний полімерний матеріал. Аналогічне покриття мають сигнальні конуси та паркувальні бар’єри. На плівці надруковано дорожній знак.
  3. Зверху наносять покриття, яке захищає спеціальну плівку від атмосферних явищ та впливу навколишнього середовища.

Дорожній знак 3.35 информація на сайті вас зацiкавить!

Обладнання для виробництва

Виробництво знаків складає спеціальному устаткуванні. На верстаті К-700 виготовляють підоснову — вирізують заготівлю у вигляді кола, трикутника або квадрата, а також роблять подвійне відбортування. Цей верстат працює відповідно до всіх стандартів та вимог, які встановлені для виготовлення дорожніх знаків.

Для обробки основ прямокутних та трикутних знаків верстатники застосовують напівавтоматичні вирубні преси, тому що вони прості та зручні у застосуванні.

Для нанесення цифрового друку на плівку використовують професійний напівавтоматичний верстат, який призначений для нанесення зображення та символом трафаретного друку. Цей верстат забезпечує друк високої якості, відрізняється швидкістю друку зображення відмінної якості на будь-яку плівку та сучасним дизайном.

Виготовлення та інсталяція дорожніх знаків дуже важливі. Завдяки наявності знаків підтримується необхідний рівень безпеки на дорозі для автовласників та пішоходів, максимально ефективно регулюється дорожній рух.

Ви можете отримати PRO-аккаунт на green-way.com.ua зі знижкою у розмірі 10%. Для цього скористайтесь промокодом: avt166049.