Індійський керамограніт Casa Ceramica – гарантія якості та довговічності

0

Почнемо із самого початку – з процесу виробництва.

Керамічна плитка всім хороша: досить міцна, довговічна, а також має безліч колірних рішень, що дає можливість широко застосовувати цей будівельний матеріал для обробки приміщень. Будь-який ремонт в котеджі робиться максимально швидко і якісно. Але не дивлячись на всі перераховані вище переваги, використання керамічної плитки на вулиці не доцільно. Причина полягає в тому, що для застосування плитки на вулиці необхідно, щоб вона була ще міцнішою, ще більш стійкою до перепадів температур та різних впливів навколишнього середовища. Тому і було винайдено плитку з керамограніту. Так у чому складаються основні відмінності керамограніту від керамічної плитки? Давайте розберемося.

Почнемо із самого початку – з процесу виробництва. Кераміку виробляють шляхом подвійного випалу: спершу випалювання піддають основу – глиняний корж, а після нанесення на поверхню малюнка та глазурі плитку знову випалюють. Керамограніт виробляють за іншими технологіями. По суті, його виготовляють із мінеральної маси, обпалюючи один раз, але за дуже високих температур – близько 1300 градусів за Цельсієм. При аналогічних процесах у природі з’являються камені, але на відміну від керамограніту каменям потрібна величезна кількість часу. Такі технології дають керамограніту високу міцність та велику зносостійкість. Крім того, малюнок на лицьовій поверхні керамограніту наноситься по всій товщині плити, що дозволяє залишатися незмінним протягом багатьох років. Як і кераміка, керамограніт має велику кількість колірних рішень. Найчастіше зустрічається у продажу керамогранітна плитка, що імітує такі природні матеріали як глина, шкіра, дерево, граніт, мармур. Керамограніт торгової марки CASA CERAMICA, наприклад, дуже успішно імітує опал і мармур. Рекомендуємо вам перейти до каталогу керамогранітної плитки.

Поверхня керамогранітної плитки може бути полірованою, матовою та структурованою. Цей матеріал відмінно підходить для використання на вулиці, так як максимально нагадує зовні природні матеріали. Керамічна плитка, що використовується в основному в приміщеннях, зазвичай має невеликі розміри. Керамограніт можна зустріти як невеликих розмірів 10 на 10 см, так і досить потужні плитки із співвідношенням сторін 60х120 см.