Швидкі мікрокредити в Україні

0

МФО — мікрофінансові організації от турбозайм, що надають можливість взяти кредит через інтернет. Їх відрізняє від банків велика лояльність по відношенню до клієнта. Немає необхідності надавати довідку про доходи. Даний підхід до роботи дозволяє отримати гроші навіть студентами.

Умови та вимоги

Для того щоб скористатися мікрокредитом в Києві або в інших областях, необхідно базові навички користування комп'ютером та Інтернет. Кредит видається під наступні умови:

  1. Тривалість кредиту від 1 до 30 календарних днів.
  2. Відсоткова ставка залежить від статусу клієнта. Новачок він, або постійний клієнт, відсоток варіюється від 0,01% до 2% в день.
  3. Сума кредитування може досягати до 20 тисяч гривень. Але потрібно врахувати, що при першому підписанні договору максимальна сума складе близько 5-6 тисяч гривень;
  4. Продовження терміну дії договору можливо при виплаті раннє нарахованих відсотків.

У будь-якому МФО однакові обов'язкові умови для видачі кредиту:

  • Клієнт повинен бути повнолітнього віку.
  • Достовірна інформація підтверджує особу клієнта;
  • У клієнта має бути присутня банківська карта. Зовсім неважливо, якого саме, необхідно щоб вона відповідала українським законодавством.

На відміну від будь-якого іншого банку, мікрофінансові організації не вимагають довідки про доходи, що дозволяє отримати допомогу навіть не працюючим людям. Кредитування схвалюється всім повнолітнім громадянам України. Безліч відгуків по всій країні, говорять про те, що займ можуть отримати навіть пенсіонери і студенти.

Особливості оформлення позики в МФО

Отримати позику в мікрофінансової організації зможе навіть самий недосвідчений користувач персонального комп'ютера. Все що потрібно, це стабільний інтернет. Далі, виконуючи інструкцію крок за кроком, Ви без зусиль зможете оформити кредит:

  1. Після того як МФО обраний, необхідно зайти на головний сайт організації.
  2. Зареєструватися в особистому кабінеті і ввести номер мобільного телефону, або ж свою діючу електронну пошту.
  3. За допомогою зручного інтерфейсу вибрати необхідну суму кредитування і термін, на який займ оформляється.
  4. Необхідно заповнити профіль вірною особистою інформацією.
  5. Отримати схвалення заявки. Загострюємо Вашу увагу на те, що заявки схвалює комп'ютер, завдяки автоматизованому заскріптованних програмному забезпеченню. Як правило, якщо Ви все ввели вірно, дані достовірні, то Ваша заявка буде схвалена.

Останнім, заповідати етапом буде підпис договору. Перш ніж його підписати, рекомендується уважно прочитати кожен абзац, для того, щоб умова угоди не стало для Вас сюрпризом. Щоб підписати договір, необхідно ввести код отриманого смс, це і буде вважатися за Ваш підпис. Після введення коду, на банківську карту, зазначену в персональних даних, моментально надійдуть кошти.