Дитяча стоматологія

0

При пошуку клініки, в якій дитина буде проходити планові огляди і лікування зубів, в розрахунок беруть в першу чергу розцінки на обслуговування. Однак в більшості випадків дитячий стоматолог, надає весь спектр послуг недорого, виявляється недосвідченим фахівцем, не здатним виконати свою роботу на високому рівні. Дитячий стоматолог у Львові формула дент пропонує висококваліфіковані послуги для ваших діточок.

Клініка «Формула Дент» руйнує стереотипи. У нас з діточками працюють тільки висококваліфіковані лікарі, які регулярно розвиваються у своїй спеціалізації. Всі стоматологи використовують матеріали бездоганної якості і найсучасніше обладнання, тому результат їх роботи радує малюків і їх батьків довгі роки. При цьому дитячий стоматолог у Львові формула дент пропонує ціни на послуги доступні різним категоріям громадян.

Дитяча стоматологія

Що може запропонувати наша дитяча стоматологія?

1. Консультації кваліфікованих лікарів.

Щоб батьки не відкладали відвідування нашої клініки на потім, ми пропонуємо їм приводити своїх дітей на консультаційні зустрічі за доступною ціною. Це дозволяє підвищувати грамотність населення в питаннях стоматології і виявляти пошкодження зубів на ранніх етапах. Недорого обійдеться і звернення до дитячого стоматолога нашої клініки з питань профілактики і терапії.

2. Комфортне лікування в форматі гри.

Ми намагаємося закріпити в розумі дітей позитивні асоціації зі стоматологією. Наші фахівці роблять все можливе, щоб під час лікування і профілактичних процедур маленькі пацієнти не відчували болю і страху. Для створення комфортної атмосфери в кабінетах і залі очікування демонструються мультфільми. Якщо цього виявляється недостатньо, стоматологи залучають дитину в захопливі ігри.

3. Безболісні процедури.

Позбутися від неприємних відчуттів під час лікування нам допомагає наркоз зі спеціальними високоякісними препаратами. Вони миттєво знеболюють і не шкодять здоров’ю дитини. Вони не оказують негативного впливу на серцево-судинну і дихальну систему, тому відносяться до безпечних анестетиків

4. Регулярні акції на певні послуги.

У нашій клініці часто знижуються ціни на послуги дитячого стоматолога у Львові. У перелік акційних процедур входять найбільш популярні. Це дозволяє нашим пацієнтам економити ще більше, не знижуючи планку якості послуг, що надаються.

5. Лікування без бормашини.

Щоб не лякати дітей страшним дзижчанням і не піддавати здорові тканини зуба впливу, ми боремося з карієсом за допомогою особливих технологій, які дозволяють лікувати молочні та корінні зуби мікроінвазивними методами.

6. Навчання гігієни порожнини рота.

Уберегти від безлічі захворювань зубів допомагає ретельне очищення порожнини рота. Наші стоматологи проводять цікаві уроки гігієни як з малюками, так і з дітьми шкільного віку. Лікарі не тільки показують, як правильно чистити зубки, а й розповідають, чому це важливо. Прищепити любов до гігієнічних процедур допомагає ігрова форма навчання.

7. Залучення дитини до процесу лікування.

Якщо вашого непосиду не захоплюють мультики і квести, стоматологи запропонують вибрати колір пломби. Така прикраса вилікуваного зуба порадує дитину і відверне її від маніпуляцій, здійснюваних лікарем.