Промислові акумулятори в Україні для виконання різних задач

0

Компанія «АДС» — вірний помічник у ваших справах

Електроенергія — це «кров», що живить обладнання в різних сферах. Без неї неможливо сьогодні ні виробництво будь-яких товарів, ні комфортне існування людей в суспільстві. Як і у будь-якого енергоносія, рушійну силу електроструму можна «законсервувати», аби потім використовувати. Це стало можливим завдяки створенню таких агрегатів, як системи зберігання енергії. Компанія «АДС» базується на розробці та використанні нових технологій зберігання енергії.

Основний асортимент компанії

Українська компанія виробляє акумулятори з 1998 року. З цього часу виробництво не стояло на місці: за мету ставилося задоволення всіх потреб покупців, тому сьогодні пропонується широкий асортимент наступних акумуляторних батарей:

  • лужні нікель-кадмієві;

  • нікель-залізні;

  • промислові акумулятори в Україні стаціонарні;

  • тяглові стартерні;

  • нова категорія — літій-іонні акумуляторні батареї;

  • система автоматичної подачі води в акумулятор;

  • інші аксесуари, в тому числі стелажі для АКБ.

Окрім товарів, компанія також пропонує послуги. Технічне обслуговування акумуляторних батарей допомагає в ході огляду визначити причину поломки та способи її виправлення. Також ви можете скористатися переробкою акумуляторів — відпрацьовані лужні моделі будь-якого типу потрібно правильно утилізувати. Компанія «Автономні Джерела Струму» реалізувала проєкт виробництва гідроксиду нікелю з таких АКБ.

Переваги систем зберігання енергії

Можна виділити ряд загальних переваг, які відносяться до усіх типів товарів, запропонованих у каталозі. Так, найбільш важливий критерій — довготривалість експлуатації. Завдяки використанню технологічних інновацій працівники «АДС» змогли це втілити у життя. А дотримання правил використання допоможе покращити показники.

Виготовлені акумулятори можуть використовуватися в суворих умовах, адже характеризуються високою надійністю. Також у сучасних системах зберігання енергії розв’язано питання неможливості контролю. Для цього існує індикатор стану батареї.

Яку компанію обрати для придбання?

Якщо ви шукаєте компанію, яка займається реалізацією акумуляторних батарей найвищої якості — ви натрапили на правильну статтю! Компанія «АДС» пропонує ознайомитися з основними перевагами, які чекатимуть на вас при купівлі:

  • гарантія 3-5 років в залежності від типу акумулятора;

  • вся продукція в асортименті пройшла сертифікацію і може продаватися в Україні;

  • середній термін служби виготовлених АКБ досить високий, проте точні цифри залежать від особливостей експлуатації;

  • якщо виникають питання — ви можете зв’язатися з менеджерами компанії.

Промислові акумулятори Україна — досить популярний запит у пошукових системах. Придбавши його у нас, ви зможете насолодитися злагодженою роботою та використати накопичену енергію в форс-мажорній ситуації.