Як вибрати нижню жіночу білизну?

0

Перше — підібрати розмір нижньої білизни

Це основа, з якої потрібно починати. З трусиками все більш-менш зрозуміло: для їх підбору потрібно просто виміряти об\’єм стегон. А з бюстгальтером все складніше. Ось формула, яка допоможе визначитися:

Виміряй обхват грудної клітини під грудьми. Від цього будуть залежати цифри в розмірі ліфа, наприклад, 75, 80, 85 …
Тепер потрібно визначити обсяг чашки, зазвичай вони називаються буквами А, В, С, D і так далі. Для цього зміряй обхват грудей по самим виступаючим точками і відбери від цієї цифри обхват грудної клітини. Заказати можна тут kleo.ua/ua.

Знайди цифру, яка вийшла, в таблиці:

Різниця в см — Обсяг ліфа:

10-13 — А
13-15 — В
15-17 — C
17-21 — D
22-25 — E
26-28 — F

Тепер ти знаєш, як правильно підібрати нижню білизну за розміром. Безумовно, кожен бюстгальтер потрібно приміряти, так як різні моделі можуть сидіти по-різному. Але більшість брендів все-таки випускають універсальні ліфи, розміри яких відповідають міжнародним стандартам.

Як вибрати нижню жіночу білизну?

Друге — відрегулювати

Кожен бюстгальтер потрібно регулювати, підтягуючи або послаблюючи бретелі в потрібних місцях, щоб він сів ідеально по фігурі. Не соромся просити допомоги продавця-консультанта в підборі білизни. Наприклад, коли ліф за розміром трохи більше ніж потрібно, він створює «валики» на спині, так як сидить нещільно і віджимає її. А якщо ліф, навпаки, занадто маленький, кісточки будуть упиватися в шкіру, а бюстгальтер створить зайвий обсяг під пахвами.

Періодично бюстгальтер потрібно знову регулювати, особливо якщо у тебе нестійкий вага. В цілому якісний бюстгальтер можна носити близько 2 років, за умови, що у тебе їх кілька, ти їх регулярно чередуешь і переш в делікатному ручному режимі.

Як вибрати нижню жіночу білизну?

Третє — як підібрати нижню білизну по фігурі

Різні моделі трусиків і ліфів підходять для різних типів фігур: вони можуть скорегувати недоліки в разі правильного підбору.

Для власниці широких стегон підійдуть Сліпер з заниженою талією або невисокі шортики.
Якщо тобі хочеться приховати зайвий обсяг на животі та стегнах, зверни увагу на трусики з високою талією, які володіють легким утягивающим ефектом
Якщо у тебе широка спина, вибирай бюстгальтер-балконет з бретелями, які знаходяться далеко один від одного.
Для великих грудей підійде бюстгальтер з бретелями, які перехрещені на спині — він дасть більше підтримки.
Для невеликих грудей підійдуть актуальні моделі без кісточок — прозорі або повністю мереживні, а також пуш-ап, якщо ти хочеш додати обсягу.
Не забувай також про те, що існує спортивну білизну. Якщо ти регулярно займаєшся фітнесом, танцями або бігом, не економ на якісному білизна для спорту, щоб зберегти фігуру підтягнутою і відчувати себе комфортно.