Реєстрація торгової марки у Львові

0

Компанія «Легал Солюшнз» допоможе зареєструвати словесну, звукову, зображувальну (логотип) або комбіновану торгову марку. З нами реєстрація торгової марки у Львові не займе багато часу, можлива прискорена реєстрація за 7 місяців, тоді як стандартні терміни можуть сягати понад 1 рік.

Як зареєструвати ТМ в Україні?

Власником торгової марки може бути фізична або юридична особа. Створення торгової марки починається з визначення класу. Він залежить від сфери діяльності. Наші фахівці зорієнтують вас у цьому питанні. У вибраному класі проводиться пошук схожих або тотожних торгових марок, щоб новостворена ТМ була унікальною. Після цього заявник подає документи на реєстрацію і оплачує збір.

Реєстрація торгової марки у Львові

Терміни, плюси реєстрації та ризики відмови від неї

Вартість реєстрації ТМ у нас розумна, враховуючи, що термін її дії — 10 років. Коли термін спливе, реєстрацію торгового знаку подовжують. Це можна робити необмежену кількість разів, вам не доведеться змінювати назву чи візуальні атрибути (наприклад, логотип — спеціальний унікальний знак для товарів і послуг). Реєстрація торгових марок обов’язкова для всіх, хто хоче мати свій бренд, підвищити ціну і конкурентноздатність продукції чи послуг. Вас буде важче скопіювати, прикритися ім’ям вашої компанії, натомість шанси на успішне вирішення питань у суді підвищаться. У вашої компанії буде право отримати домен UA.

Ще одна небезпека відмови від реєстрації — порушення прав інтелектуальної власності колишніми співробітниками компанії.

Все, що необхідно для реєстрації торгової марки — це паспортні дані або документи що засвідчують реєстрацію юридичної особи (Виписка або Витяг з ЄДР). Ви передаєте іх нам, усе інше наші спеціалісти зроблять самостійно. Не зволікайте! Захистіть уже зараз права свого бізнесу, його добре чесне ім’я і репутацію.

Приймаємо різні способи оплати послуг наших юристів. Вартість послуг, прописана в договорі, не змінюється.

До нас можна звернутися щодо отримання доменного імені UA та з інших питань, пов’язаних з брендом компанії. Допоможемо завоювати довіру і прихильність клієнтів, підвищити продажі і авторитет вашої компанії у ЗМІ. Саме такими мотивами керувалися ті, хто зареєстрував торговий знак раніше. На сьогодні в Україні більше, ніж 100 000 зареєстрованих торгових марок.

Гарантуємо позитивний результат і швидке вирішення питання. Працюємо виключно у правовому полі, без додаткових прихованих платежів.

Реєстрація торгової марки у Львові

Звернутися до нас можна: