Сланець Samacaта керамічна черепиця Bogener: особливості природних матеріалів

0

Останнім часом виробники пропонують потенційним клієнтам натуральну будівничу продукцію. Адже зараз так модно купувати екологічно чисті матеріали. У цьому є свій сенс, тому що продукція, виготовлена з натуральної сировини не шкодить здоров’ю та не викликає різноманітні небезпечні захворювання. Однак тут є свій недолік: висока вартість таких товарів. Звичайно, не кожен може дозволити собі подібну розкіш. Але краще зробити матеріальний внесок лише раз, ніж ризикувати своїм здоров’ям.

Сланець Samacaта керамічна черепиця Bogener: особливості природних матеріалів

Особливим попитом сьогодні користується іспанський сланець. Купити сланець Samaca можна у будь-якому магазині будівничих товарів. Матеріал являє собою таку собі груду каміння, для якої характерна слоїста структура. Камінь відрізняється міцністю, надійністю та довговічністю. Вартість залежить від його форми, фактури, текстури та кольорової гами. Наприклад, чорний сланець коштує дешевше від каміння сіро-зеленого кольору.

Сланець Samacaта керамічна черепиця Bogener: особливості природних матеріалів

Для матеріалу характерна низка переваг. Найперше потрібно сказати про його відмінні експлуатаційні властивості та зносостійкість. Завдяки низькому порогу ковзання його використовують для покриття підлоги у ванних кімнатах та кухнях. Матеріал не поглинає вологу, а тому перешкоджає поширенню комах та появі гнилі. Камінь також використовують для оздоблення будинків ззовні та всередині: облаштування фасаду, підлоги, вікон, дверей, ландшафтного дизайну, площадок, доріжок, дахів і т.д.

Керамічна черепиця Bogener – не менш якісний матеріал. Її видобувають у Німеччині вже протягом 100 років із натуральної глини. Тому цей матеріал також багатий на чисті та екологічні компоненти. Черепицею оздоблюють дахи будинків, оскільки вона не боїться різкої зміни температури. Її перевагою є вогнестійкість, відторгнення вологи та ультрафіолетового опромінення. Не потерпає від палючих сонячних променів і не деформується під впливом високої температури. Пил легко вимивається краплями дощу, тому органічні речовини не осідають на поверхні. Матеріал не боїться корозії, плісені, кислотних опадів та інших несприятливих погодних умов.

Сланець Samacaта керамічна черепиця Bogener: особливості природних матеріалів

Високу якість черепиці оцінила більшість європейських країн. Матеріал приваблює не лише відмінними технічними характеристиками, але й яскравим блиском, різноманітним та багатим модельним рядом, глибиною незвичайних відтінків.

Дана стаття написана за матеріалами: dafa.com.ua