Красива річ — ознака гарного смаку

0

Спеціально для вас ми зробили невелику вибірку з матеріалів найвідоміших брендів і будинків моди, щоб відстежити загальні тенденції.

Почнемо з аксесуарів. Як і раніше тенденція великих і стильних речей лідирує в цій області. Великі пояса ми вже бачили в попередніх сезонах, а ось яскраві великі брошки, якими прикрашають коміри пальто і навіть сукні — новинка. Що стосується, наприклад, браслетів, то їх як і раніше має бути багато, але літній різнобарв\’я краще залиште вдома. Осінь — пора більш сувора, тому намагайтеся, щоб браслети поєднувалися за кольором і фактурою, а ще краще — використовуйте однакові браслети. Це і стильно, і дрес-код не порушує. Якщо ви не знаєте, де скупитися можна, то рекомендуємо це зробити в
Mango магазині одягу в Україні.

Красива річ - ознака гарного смаку

Людям творчим і тим, хто не страждає залежністю від офісної одягу, модні дизайнери рекомендують на строге плаття або темний пуловер надягати сувенірні намиста. Виглядають вони як намиста, до яких причеплено безліч сувенірів, різних за розміром і напрямками, немов ви об\’їхали весь світ і звідусіль привезли по сувенірчики. Тому, якщо хтось із ваших друзів ще не був у відпустці і відправляється в найближчому майбутньому, дайте їм завдання скупити в сувенірній крамниці маленькі сувеніри оптом, тоді ви зможете створити багато різних варіантів одного і того ж прикраси. Крім того, ваш жіночний образ доповнять широкі м\’які шарфи, берети з прикрасами і довгі рукавички.

Що стосується білоруської одягу, то триває тріумфальне повернення трикотажу, в якому так тепло і зручно. Але і тут є можливість показати себе — наприклад, вироби з ажурною в\’язкою завжди виглядають чудово. Не варто забувати і про такий елемент, як бахрома. Також сміливо одягайте вироби з різноманітними графічними малюнками, серед яких самі «акутальние», природно, листя і ромби.

Красива річ - ознака гарного смаку

Чи не хочете ховати жіночність за об\’ємними светрами? І не треба. Практично у всіх модних колекціях цього сезону ми бачимо джемпери з глибоким вирізом спереду. А красива шовкова блуза під джемпером цегельного або фісташки кольору тільки додасть вам оригінальності і привабливості.

А от штани повинні бути строгі — в кінці кінців, вистачить експериментувати з ногами, покажіть всім, що вони рівні і стрункі, тому штани вибираємо класичні, з однаковою шириною, довгі, щільні, чітко окреслюють талію і стегна. І матеріал повинен бути теплий, саме брючний або костюмний, так що всі ці стрейч і занижену талію залиште дівчаткам — підліткам.

І ще. На деяких показах моделі дарували глядачам невеликі подарунки — іграшку, брошка, хустку. Таким чином дизайнери хотіли продемонструвати не тільки плаття або костюм, але і красу душі людини, його любов до інших. А ви що, гірші? Купуйте недорогі подарунки оптом. Ті ж ручки або олівці, і подаруйте своїм товаришам по службі — впевнені, ви придбаєте велику популярність, ніж прийшовши в самому супермодному вбранні. А якщо обидва дійства ви зробите одночасно, ваша популярність може взагалі зашкалить …