Покупка квартиры в новостройке

0

Особливо хвилюючий в купівлі квартири момент вибору новобудови для інвестування, оскільки квартири як такої ще може й не бути і ви купуєте ще недобудовану нерухомість. Саме для того, щоб ви змогли вибрати надійного забудовника і купити квартиру в новобудові без проблем, DOM.RIA й підготував цей матеріал. Здавалося б, інвестування у вторинне житло надійніше, але в новобудови набагато більше переваг: сучасні технології будівництва та комунікації; більш вдале планування; розвинена внутрішня і зовнішня інфраструктура; вартість нижче (особливо під час купівлі на етапі котловану). Детальніше про те, де краще купити квартиру в новобудові або на вторинному ринку житла, ми писали раніше. Якщо ви зважили всі «за» і «проти» і вирішили, що віддаєте перевагу житлу на первинному ринку, варто перейти до головного – вибору квартири.

Покупка квартиры в новостройке

Является компания-застройщик «Северные Строительные Технологии». Купить квартиру в новостройке от данной компании вы можете на их сайте.

Головне, що потрібно знати про вибор квартири в новобудові – це не повинна бути спонтанна і емоційна покупка. Перш ніж зупинити вибір на тому чи іншому житловому комплексі, подивіться якомога більше варіантів, зверніть увагу на динаміку цін та загальний стан ринку первинної нерухомості. Це дозволить вам визначитися з ціновим сегментом і в подальшому не витрачати час на неприйнятні варіанти. Зібрати й упорядкувати всю необхідну інформацію вам допоможе Аналітичний центр DOM.RIA. Визначившись з ситуацією на ринку, ви зрозумієте загальні тенденції і що вважається дорогим, а що бюджетним. Після цього можна переходити до вибору району і розташування новобудови. Місце розташування – один з головних факторів ціноутворення. Так, якщо говорити про мегаполіс, то чим ближче до центру і транспортних розв’язок, тим вартість вище. Крім того, на вартість впливає й технологія будівництва. За допомогою сучасних матеріалів забудовники зводять енергоефективні будинки з терміном експлуатації до 150 років і стійкістю до впливів зовнішнього середовища. На відміну від стандартних панельних багатоповерхівок купівля квартири в новому будинку такого зразка обійдеться набагато дорожче.***