Автоматичні дистилятори SK Профі і ректифікаційні колони

0

При виборі самогонного апарату завжди виникає справедливе запитання: «Звичайний дистиллятор з сухопарнику або колона ректифікації?». Не існує однозначної відповіді, так як обидва пристрої мають свої переваги і недоліки. Вам необхідно чітко зрозуміти свої інтереси в самогоноваріння і тоді вибір вам здасться очевидним. Автоматичні дистилятори SK Профі і ректифікаційні колони замовити можна тут https://spirtkolonna.kh.ua/product-category/rectifikacionnye-kolonny/.

Самогонний апарат

Серед дистиляторів найкращими вважаються апарати з сухопарнику. Саме про них і піде мова далі. Даний вид обладнання дозволяє отримувати смачний і ароматний алкоголь. Якщо ви любите віскі, коньяк та інші цікаві міцні напої, то саме дистиллятор вам видасть близький до оригіналу продукт.

Ректифікаційна колона

Колона дозволяє чітко відокремити всі фракції у спиртовмісної рідини та отримати на виході найчистіший спирт міцністю до 96,6%. Підходить така установка тим, хто любить чистий, прозорий і якісний алкоголь. Для фанатів горілки це безперечно краще рішення, так як продукт виходить недорогий і дуже хороший. Колона коштує дорого і на ній можна отримати тільки спирт. Ідеально для любителів оковитої, але не підходить для любителів чачі, кальвадосу і інших смачних напоїв. В апарата є все, що необхідно для комфортної роботи. Дуже багато винокури віддали свою перевагу саме Німеччини, так як модель реально вийшла дуже вдалою.

Крім смаку від браги, приготований на цій моделі самогон можна поліпшити за допомогою ароматизаторів. У розбірний сухопарник кладеться який-небудь пахучий інгредієнт (типу цитрусових), а спиртові пари в процесі нагріву куба насичуються цим ароматом. Ми не вважаємо, що конструкція з більш ніж одним сухопарнику дає якийсь серйозний ефект в плані очищення самогону. Але в даному випадку це реально так, бо спирт-сирець на виході має міцність 45-50 градусів.

Колона дійсно вийшла цікава, недорога й ефективна. Виробники вже більш-менш розібралися, як недорого і якісно збирати ректіфікатори, щоб ті не коштували позамежних грошей. Вейн 4 — сучасне рішення для домашнього самогоноваріння.

Серйозним недоліком є ​​те, що колону не можна купити без перегінного куба. Чи не знаємо чому, але виробник не запропонував своїм клієнтом подібної послуги. Причому баки йдуть від Люкссталі, тобто самі вони їх не виробляють.