Дитячі кросівки – важливе придбання до майбутньої весни.

0

Взуття в дитячому гардеробі не менш важлива складова, ніж одяг. Діти рухливі створення. Вони стрибають і бігають, грають в м’яч, катаються на велосипедах і не повинні при цьому відчувати дискомфорту. Правильний розвиток опорно-рухової системи може бути тільки при наявності відповідної взуття. Формування гарної постави, красивої ходи, загального здоров’я ніг, питання зовсім не пусте. Особливою значення має розвиток здорової стопи. Ходьба босоніж дуже корисне заняття, але в умовах міста важкоздійсненне. Її призначення ще й в тому щоб оберігати ногу від травм. Гарна взуття, перш за все та, що забезпечує нормальний повітрообмін, дуже важливо, щоб ніжки не потіли. Не менш важливо щоб вона була зручною і не деформувала кістки пальців, була за розміром і звичайно подобалася малюкові.

Натуральні матеріали високої якості для дитячого взуття краще. Підошва не повинна бути жорсткою, тому перш ніж купити певну модель слід перевірити на згин, покриття. Незалежно від виду, будь це дитячі кросівки, чобітки, туфельки дитині повинна фіксувати стопу і бути трохи пружною. Також варто пам’ятати про те, що підошва краще рифлена, щоб максимально убезпечити дитину на скількох поверхнях. Для дівчаток на літо босоніжки краще вибрати з ремінцем на застібці, яка повинна бути м’якою і нескладної. Хороша так само і спортивне взуття для дівчаток і хлопчиків. Міцні шкарпетки і задники захистять від пилу і піску, крім того краще ті моделі, які легко знімається і одягається.

Дитяче взуття в Україні, так само як і дитячий одяг з бавовни вимагає ретельної примірки при покупці. Дитина повинна поміряти її, стоячи на двох ніжках, походити трохи, пострибати, щоб переконатися в тому, що ступня і пальці не затиснуті, що вона не змінює ходу малюка, що він відчувається в ній комфортно. Дитині потрібна взуття і для прогулянок, і для спортивних занять, зимова та літня. Черевички, чоботи, кросівки і звичайно сандалі, які універсальні і можуть служити не тільки в якості літнього взуття, а й в якості змінного — для садка в будь-який час року. За сандалями не складно доглядати, вони корисні, так як мають супінатор і твердий задник, вони міцно тримаються на ніжці за допомогою ремінця, в них не холодно і не жарко, в них ніжка малюка вільно «дихає» і нарешті це недорога і красива взуття.

Кросівки Adidas Centennial MID

Кросівки Adidas Centennial MID — чоловіче взуття, утеплена в формі черевик, яка відмінно проявляє себе в спорті і в повсякденному житті. Спочатку Centennial була призначена для гри в баскетбол. Кроссовкі Adidas Centennial MID виконані з 100 відсоткової натуральної кожі.Расцветкі — чорний, темно-коричневий, сірий. Також вас може зацікавити чоловіче взуття брендовий, подивитися більш детальну інформацію ви зможете перейшовши за посиланням.

Конструкція Adidas Centennial MID виконана в спортивному стилі на шнурівці. Якісна прошивка, гарний візерунок зовні і на підошві, енергопоглащающая матеріали при ударах, стрибках, ходьбі, зручна посадка. Внутрішні матеріали з натурального текстилю підтримують оптимальний мікроклімат, придатні для осені-зіми.Подошва Adidas Centennial MID — потужна, не ковзає, в формі ялинки для кращого зчеплення взуття з поверхнею. Розміри від 39-47.Цена на кросівки Adidas Centennial MID зі знижкою — 6 490 рублів.

Доставка здійснюється по всій території держави. Вибрати, замовити, купити потрібний розмір можливо в нашому магазині. Для зручності наведені відгуки покупців, складений оптимальний графік роботи.